Belépés a csakfulbevalok.hu webáruházba

Füllyukasztó pontok

Országszerte, egyre több településen, városban van lehetőség a fülbelövést, orr és köldök piercing lyukasztást igénybe venni, szakmailag magas színvonalon működő szalonokban. Udvarias kiszolgálással, a Studex és a Medisept minőségi termékeivel várjuk kedves vendégeinket. Keressék kollégáimat bizalommal!

Bemutatkozás


Üdvözlöm Önöket, Gócza Erzsébet vagyok,

mesterkozmetikus. Kozmetikusként 1988 óta dolgozom. A StudexSystem fülbelövő rendszerével 2008-ban ismerkedtem meg, azóta végzek csecsemőknek, kisgyerekeknek és felnőtteknek ezzel a kiváló rendszerrel fülbelövést. A fülbelövést elvégzem Győrben a Szabadi út 3. szám alatt található BRILLANTIN Szépségszalonban munkanapokon bejelentkezés alapján, továbbá az Önök otthonában kiszállással előre egyeztetett helyszínen és időpontban. A teljesség igénye nélkül kiszállással otthon az alábbi településeken érhető el a szolgáltatás: Abda, Börcs, Ikrény, Gyirmót, Ménfőcsanak, Győrújbarát, Nyúl, Écs, Töltéstava, Pér, Győrszentiván, Likócs, Kisbácsa, Bácsa, Kisbajcs, Nagybajcs, Vámosszabadi, Győrújfalu, Győrzámoly. A fülbelövést Studex System 75 készülékkel végzem minden korosztály számára, csecsemőknek, gyermekeknek, felnőtt – nőknek, férfiaknak egyaránt.

A fülbelövés mellett orr piercing és köldök piercing belövéssel is rendelkezésre állok vendégeimnek, ezekhez a MEDISEPT termékeit kínálom.
Munkám során nagy figyelmet fordítok arra, hogy szolgáltatásaimat a legjobb tudásom szerint végezzem az Önök legnagyobb megelégedésére.


Gócza Erzsébet

06 20 917 8447  -  Nem ért el telefonon? Hamarosan visszahívom!
goczaerzsebet67@gmail.com - munkanapokon a küldök e-mailekre 24 órán belül válaszolok